Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

    Galaxy Tracker




    Είμαστε μια παρέα απο ένα μακρινό γαλαξία που νοσταλγεί τα παλιά καλά Greek Torrent και είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τα δεδομένα της Ελληνικής p2p σκηνής! =)
    Σε ένα μακρινό γαλαξία.

    O Galaxy Tracker είναι ένα δίκτυο υπολογιστών peer-to-peer (ή P2P) που επιτρέπει σε πολλούς υπολογιστές να μοιράζονται τους πόρους τους ισοδύναμα.

    Κανένα από τα αρχεία που εμφανίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον server.
    Οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά από τους χρήστες αυτής της ιστοσελίδας.
    Στον server του Galaxy Tracker αποθηκεύονται ΜΟΝΟ οι πληροφορίες για τα περιεχόμενα των καταλόγων που οι συμμετέχοντες επιθυμούν να μοιράζονται και οχι τα ίδια τα αρχεία.
    Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας Galaxy-Tracker.net δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για αυτά που δημοσιεύονται από τους χρήστες, ούτε για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια τους. Όπως η Google είναι μια μηχανή αναζήτησης ιστοσελίδων ετσι και ο Galaxy Tracker είναι μια "μηχανή αναζήτησης" αρχείων. Οπως η Google δεν ευθύνεται για τις ιστοσελίδες οι οποίες εμφανίζονται μέσω αυτής ετσι και ο Galaxy Tracker δεν φέρει καμιά ευθύνη για τα αρχεία που μπορούν να βρεθούν μέσω αυτού!

    Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα Galaxy-Tracker.net για να διανέμετε ή να κατεβάζετε οποιοδήποτε υλικό εφόσον δεν έχετε τα νόμιμα δικαιώματα για να πράξετε κατ΄αυτόν τον τρόπο, εκτός εάν σας το επιτρέπει η νομοθεσία της χώρας σας. Είναι κατ΄εξοχήν ευθύνη των χρηστών να τηρήσουν αυτούς τους όρους. Με την εγγραφή σας και χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα Galaxy-Tracker.net, εικάζεται ότι εσείς σαν χρήστης έχετε διαβάσει, καταλάβει και συμφωνήσει σε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν οριστεί από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας αυτής.



    ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Η ανακοίνωση που έδωσε η Διαχείρηση στις 23-26-11-2012 έχει ως εξής:

    Τελικά η κεντρική IP του Galaxy έπεσε αφού δέχθηκαμε επίθεση DDoS και έγινε null routed για να σταματήσουμε την επίθεση.
    Έχουμε σοβαρά προβλήματα με τον server μας και η  επίθεση μας ανάγκασε να ξεκινήσουμε την διαδικασία μεταφοράς σε μεγαλύτερο server που αντέχει ανάλογες κακόβουλες επιθέσεις απο τρίτους.
    28-29-11-2012
    Και όπως ήταν αναμενόμενο μετά απο 30 λεπτά online δεχθήκαμε ΞΑΝΑ επίθεση που μας έθεσε εκτός λειτουργίας!Δυστυχώς ο τράκερ υπολειτουργεί οπότε οι εγγραφές είναι κλειστές για ευνόητους λόγους.



    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: Galaxy Tracker Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top